Wie zijn wij?

Bij NU Concepts houden we van korte lijnen en snel schakelen. Wij zijn een lean en mean organisatie met diverse disciplines onder één dak, die elkaar naadloos aanvullen. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk aan vakkundige, betrouwbare partners met wie wij op basis van wederzijds respect en vertrouwen graag werken aan het realiseren van uw online plannen. Onze basis is onze creatieve projectstudio in Rotterdam Delfshaven, maar wij komen ook graag bij u langs als u daar de voorkeur aan geeft.

Uw online ambities, onze focus

Wij willen onze klanten altijd graag een beetje leren kennen. Bij ons bent u nooit een nummer, maar krijgt u precies de aandacht die nodig is om uw project tot een succes te maken. Van ons kunt u ook een proactieve houding verwachten, altijd eerlijk en soms misschien een beetje tegen de draad in.

Wellicht kunnen we dan soms wat direct overkomen, maar het gaat ons primair om het voorkomen van teleurstellingen achteraf en om als volwaardige sparring partner te kunnen dienen voor uw wensen en ideeen. Al onze projecten hebben daarom altijd een sterk maatwerk karakter, zodat alles zo optimaal mogelijk zonder ruis gericht is op het succesvol realiseren van uw online ambities.