Webdesign

Er zijn vrijwel geen bedrijven of organisaties meer te vinden die geen website hebben. Helaas zijn er daar wel een aantal erg van verouderd. Mogelijk wordt daarbij de kracht van een goede actuele website onderschat. Het is vaak de erg belangrijke eerste indruk, die men van u krijgt. Maar ook reeds bestaande klanten zijn gebaat bij een informatieve en keurig bijgehoude website. Is deze niet meer up to date, dan zal dat zeker een negatief gevoel bij de klant oproepen, met alle nadelige gevolgen van dien.

Wij bouwen mooie functionele websites

Die anders zijn dan anders! Wij gebruiken geen Joomla, WordPress of andere software om websites mee te genereren. Wij houden graag de regie volledig in eigen hand. De technische basis van een website volledig onder eigen controle hebben, is een groot voordeel voor de snelheid en stabiliteit van uw website. Tevens kan er naadloos een nieuwe of bestaande SEO strategie in ge├»ntegreerd worden. Vrijwel alles dat u kan bedenken, kunnen wij realiseren. En als u zelf even geen nieuwe idee├źn meer heeft, dan brainstormen wij graag samen met u over een nieuwe look en feel van uw website.

Wat kost zoiets dan ongeveer?

Vaak is dat de hamvraag. Met welke prijs moet ik rekening houden voor mijn eigen website? Wij werken veel op basis van een fixed price, omdat dat vaak het duidelijkst werkt en daarnaast weet u vantevoren precies waar u aan toe bent. Uw wensen en eisen dienen dan wel behoorlijk goed duidelijk zijn voordat we beginnen. Wij stellen voor dat u in ons portfolio kijkt welk project u het meest aanspreekt. Met dat project als concrete basis, kunnen we samen met u tot een scherpe richtprijs komen.