Webapplicaties

Wij kunnen vrijwel ieder automatiseringsvraagstuk omzetten naar een robuuste online oplossing. Alles geheel volgens uw specificaties en uw manier van werken erin verwerkt. Altijd met extra aandacht voor veiligheid, snelheid en stabiliteit, kenmerken die zeker bij online projecten van groot belang zijn. In onze jarenlange ervaring hebben we al heel wat verschillende soorten software ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze klanten. Alles dat u niet zomaar kunt oplossen met standaardoplossingen, maken wij graag met u tot een online maatwerkoplossing.

Beheermodules precies op maat

Beheermodules bestaan er in allerlei soorten en maten. Ze maken het leven voor u als website-eigenaar een stuk gemakkelijker. U kunt eenvoudig zelf de content van uw website bijhouden. Snel even een nieuwsbericht of blogartikel toevoegen, netjes aangekleed met afbeeldingen en linkjes. Of snel het overzicht zien van alle ontvangen bestellingen en offerteaanvragen. Van klein en basic tot zeer uitgebreid, wij maken uw beheermodule exact voor uw situatie op maat.

Uw website uitbreiden met modules

We bouwen onze websites en webapplicaties altijd op vanaf een solide, modulaire basis. Dit verzekert het makkelijk uit kunnen breiden van uw software op een later tijdstip, zonder overbodige kosten en tijdverlies. Zo kunnen we snel uw website uitbreiden met precies die modules, die u permanent of juist tijdelijk goed kunt gebruiken in uw online strategie. Snel kunnen schakelen is vaak de sleutel tot online succes!