SEO

Een mooie functionele website komt pas echt tot leven bij een continue stroom aan relevante bezoekers. Veel van dat verkeer kan voortkomen uit de diverse zoekmachines die online actief zijn, met voorop natuurlijk Google. SEO is de tak van sport die zich bezighoudt met het optimaliseren van uw online activiteiten t.b.v. het zo goed mogelijk scoren in zoekmachines. Dat houdt niet alleen de techniek en content van uw website in, maar ook uw activiteiten daaromheen, zoals uw online sociale vaardigheden en business development.

Geen exacte wetenschap

Over SEO is enorm veel informatie te vinden, zowel online in blogs en forums, maar ook offline in vele boeken en cursussen. De kwaliteit varieert nogal en regelmatig worden er ook tegenstrijdige meningen verkondigd. Erg verwarrend soms. SEO is namelijk geen exacte wetenschap, omdat zoekmachines hun waardevolle algoritmes niet vrij beschikbaar stellen. Er zijn echter wel goede richtlijnen te definiƫren voor een zo goed mogelijke vindbaarheid van uw website. Wij volgen alle serieuze bronnen op de voet en laten ons regelmatig bijscholen door toonaangevende SEO-experts. Wij scheiden het kaf van het koren.

SEO scan & advies

Met een SEO scan nemen wij uw huidige website en de vindbaarheid ervan stevig onder de loep. Met behulp van een flink aantal checklists beoordelen wij hoe uw website er op SEO gebied momenteel voorstaat. Als resultaat krijgt u daar een uitgebreid compleet overzicht van in de vorm van een helder rapport. Daarbij geven wij waar nodig concrete verbeterpunten en advies specifiek voor uw branche en uw online ambities. Uiteraard kunnen wij de aanbevelingen ook technisch voor u uitvoeren, maar u kunt ook zelf aan de slag met uw rapport of er een externe partij voor inschakelen. Alle websites die wij opleveren, zijn altijd technisch voorbereid en voorzien van een gericht SEO advies.