Participatie in startups

Startups zijn een van de leukste, maar ook erg intensieve, omgevingen om in te werken. De energie spat er vanaf en creatieve ideëen passeren in rap tempo de revue. Vaak zitten ook allerlei disciplines bij elkaar aan tafel en dat levert veel verrassende inzichten op. Van alle startups bereiken helaas maar een aantal de eindstreep en daarvan groeit een fractie uit tot echt succesvolle en lucratieve projecten. Wij hebben zelf ook geparticipeert in diverse startups. Deze projecten uit te zien groeien tot zelfstandige bedrijven, is een van de leukste dingen om mee te maken in ons werk.

Financieel nog niet op volle sterkte?

Vaak zijn de financiële middelen, zeker in de beginfase, niet in ruime mate aanwezig. Als u dan met uw startup en innovatieve idee eigenlijk op online gebied kennis en kunde te kort komt, is het soms niet zo eenvoudig om daarvoor een partij in te huren voor een beperkt bedrag. Vaak brengt dit een stevig prijskaartje met zich mee. Op dat moment zouden wij u verder kunnen helpen.

Samen investeren in een succesvolle toekomst

Als vakkundige en betrouwbare partner zouden wij, op alle vlakken waar wij actief in zijn, mee kunnen werken aan het realiseren van uw ideëen en uw online ambities. Wij zijn loyaal, discreet en zitten altijd vol goede ideëen. Met onze ervaring kunnen wij u tevens voor vele valkuilen behoeden. Ook zonder financiële middelen willen wij serieus bekijken of participatie op basis van aandelen of in een andere vorm een optie is. Neem een keer de proef op de som en kom een keer helemaal vrijblijvend brainstormen. Een eventueel non-disclosure contract is geen enkel probleem en staan wij zeker voor open.