E-commerce

Er wordt steeds meer online gekocht, door alle lagen van de bevolking. Van jong tot oud, iedereen weet steeds beter de digitale weg te vinden naar de vele webshops die actief zijn. De voordelen van het winkelen wanneer het jou uitkomt en de vaak lagere online prijzen, zijn groot. Wie weet is het ook voor u interessant om uw assortiment online aan te gaan bieden. Wij geven u daar graag advies over.

Webshops in alle soorten en maten

Volgens de laatste inschattingen zijn er bijna meer webshops dan fysieke winkels. E-commerce is dus een zeer serieuze tak van sport geworden. Voor vrijwel alle producten en diensten zijn er specifieke webwinkels te vinden. Van grote online warenhuizen, zoals bol.com en wehkamp.nl, tot kleine niches en zeer gespecialiseerde webshops. We kunnen een passende webshop ontwikkelen precies op maat van uw branche.

Uw online winkel een succes

Onze expertise houdt niet op na het opleveren van uw maatwerk webshop. Wij kunnen u ook helder adviseren bij het opbouwen en uitvoeren van uw online ambities. Naast online business development geven wij u ook gericht advies op gebied van SEO en Social Media. Een webshop zal u immers niet veel opleveren als de bezoekers wegblijven. We helpen u graag aan een succesvolle online business.